VIETNAM

Da Nang, Vietnam: Oplev Golden Hands Bridge i Ba Na Hills

I Da Nang finder du Golden Hands Bridge, som siden sin åbning i juni 2018 i Sunworlds Ba Na Hills forlystelsespark har gået viralt på Instagram og andre sociale medier. Det var også her, vi selv fandt frem til den gyldne og nærmest hellige bro.

Selvom vi ikke er så meget til steder, der er alt for turistede (og bliver lidt overopkørt), syntes vi, at broen var for speciel til, at vi kunne lade den gå udenom vores næser.  Vi besluttede os derfor allerede ved ankomsten til vores hostel i Da Nang at booke en ”Ba Na Hills” tour til næste dag. Og det var en god beslutning.

Hvad er det, der er så specielt ved broen?

Det som tiltrak os ved broen, var naturligvis de to imponerende granithænder, som holder den gyldne bro. Vi har aldrig før set noget lignende, og med beliggenheden og udsigten in mente, er broen en ganske unik oplevelse, som du ikke kan finde andre steder 😊 Du må simpelthen ikke misse denne oplevelse, når du rejser til Vietnam – det er et must see!

Hvordan kommer du til Golden Hands Bridge?

Vi bookede som sagt turen dertil gennem vores hostel, som kørte os til et opsamlingssted for turister, der i forvejen har booket og købt billet.

Du bliver kørt til Sunworld Ba Na Hills forlystelsespark, hvor du som det første træder ind i et billetcenter. Herfra går du videre til svævebanen (som er kåret til at være en af de 10 bedste svævebanesystemer i verden af CNN for øvrigt), som i løbet af 15 minutter tager dig fra billetcentret i bunden af Ba Na Hills til midtvejsstedet, hvor broen står.  

Det er en helt ubeskrivelig oplevelse, når broen lige pludselig dukker op i slutningen af svævebanen. Den befinder sig 1.400 meter over havets overflade, hvilket gør det til en overvældende oplevelse at se broen stå der på kanten af et bjerg omfavnet af to hænder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at ankomme?

Vi havde desværre ikke mulighed for at booke en ”early morning tour”, som vi havde håbet på. Da vi ankom til broen omkring klokken 11.00, var der derfor et hav af mennesker. Det syntes vi naturligvis var ret ærgerligt, når nu vi havde håbet på at være der til åbningstid.

Vi vil derfor anbefale, at du enten kommer til åbningstid eller omkring lukketid, da mængden af mennesker falder efter klokken 15.00. Vi var dog så heldige, at broen ikke var så proppet omkring 12-tiden, hvilket gjorde det muligt for os at tage nogle lidt bedre billeder 😊

Hvad koster det at komme til Golden Hands Bridge?

Da en Ba Na Hills tour ikke kun består af selve broen, men også en (for os set smagsløs forlystelsespark) med frokost og transport inkluderet, koster en dagstur dertil 950.000 vietnamesiske dong per mand (270 kroner). Du kan muligvis gøre det billigere ved at køre dertil på scooter, men entre udgør de 700.000 dong (200 kroner), så derfor er der ikke meget at spare ved denne model 😊

Vi kan dog anbefale at ankomme uden en gruppe, da vi desværre en del af tiden skulle følge efter en guide og mødes på bestemte tidspunkter. Det gjorde oplevelsen lidt mere fastlåst, og da vi fandt ud af, at vi skulle bruge hele 3 timer inde i forlystelsesparken, som du fortsætter op til med svævebanen efter broen, forsvandt lidt af vores positive sind. Vi kunne godt have brugt at kunne smutte umiddelbart efter frokosten, da forlystelsesparken ikke er noget at råbe hurra for 😊

Så hvis du er omkring Hue eller Hoi An kan vi varmt anbefale dig at tage til Ba Na Hills og Golden Hands Bridge. Det er en af de mest imponerende oplevelser, vi har haft længe 😊

Mangler du inspiration til andre oplevelser i Vietnam? Så læs videre her:

Hue Vietnam: Tag på opdagelse i den forladte vandpark, Thuy Tien

Hvis du har nogle spørgsmål eller bare er nysgerrig, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet.

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *