THAILAND

Rejseguide Pai: Top 3 oplevelser i den smukke by i Nordthailand

Byen Pai i det nordlige Thailand er det perfekte sted at besøge, hvis du er til smukke naturoplevelser og kulturelle input. Byen er en af de mest populære destinationer i Nordthailand blandt backpackere, og er derfor et must see på din rejse til Thailand.

Efter flere hundrede nålesving og flere timers kørsel i en minibus fra Chiang Mai nåede vi til Pai, som så absolut slog benene væk under os. Vi havde kun to overnatninger her, så vi havde travlt med at udforske de kreative gader, den afslappede stemning og den smukke natur.

1. Yun Lai viewpoint

På førstedagen besluttede vi os for at leje to cykler for at udforske området. Vi tog en tilfældig vej ud af byen, og undervejs stødte vi på skilte til Yun Lai udsigtspunkt. Det tænkte vi lød som en meget god ide – det var bare indtil vi fandt ud af, at det ikke er nemt at komme dertil på cykel 😉 Vejen op ad bjerget til Yun Lai byder på en stigning, som selv ikke de bedste Tour de France ryttere bliver udsat for..

Efter et par timer og mange liter væske efterfølgende lykkedes det for os at nå til udsigtspunktet – og det var absolut det hele værd!

Et godt tip: Vi anbefaler, at du evt. lejer en scooter eller finder et bureau, som kører dertil i bil eller minibus.

2. Solnedgang over Pai Canyon

Når du tager til Pai, kan du ikke komme udenom en solnedgang over Pai Canyon. Det ligger cirka 8 kilometer fra Pai, og er et unikt område, som ikke ses mange andre steder. Vi bookede en tur dertil via et lokalt bureau i byen, og kostede os kun 200 baht for os begge.

Fra parkeringspladsen tager det ikke mere end 5-10 minutter at nå til toppen og de mange eroderede stier. Husk endelig at medbringe dit kamera, da der venter dig et fantastisk syn.

3. Gågaden i Pai

Når solen begynder at sænke sig på himlen omkring klokken 16.00, vrimler det frem med kreative boder, food trucks og dansere, hvilket skaber en helt speciel stemning. Der er rigtig mange varer til salg, og du kan finde alt lige fra mad og drikkevarer til tøj og souvenirs til rigtig gode priser.

Et godt tip: Sørg gerne for at medbringe mindre sedler i kontanter, så du bedre kan putte om prisen 😊

Pai byder naturligvis på meget mere, men med vores sparsomme tid her, nåede vi ikke mere. Dog fik vi oplevet nogle af de absolut bedste seværdigheder i Pai 😊

Hvis du stadig ligger inde med nogle spørgsmål efter at have læst indlægget, er du mere end velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet eller skrive til os direkte på mail her.

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *