THAILAND

Rejseguide Bangkok: De bedste tips til millionbyen

Bangkok kan for en helt almindelig dansker virke meget kaotisk, uoverskuelig og meget hektisk. Bangkok er en af verdens mest besøgte byer, og det kunne vi også mærke, da vi landede i den pulserende storby. Til trods for at vi fik en hård start i Bangkok, endte opholdet alligevel i smil. Her kommer vores bedste tips til millionbyen Bangkok.

Vores eventyr i Bangkok startede desværre som et mareridt, da Steffans betalingskort allerede første nat blev scammet. Vi var forberedt på det, men du kan aldrig vide dig sikker. Det første tip er derfor, at du altid skal medbringe et ekstra betalingskort, når du er ude at rejse 😉 Vi fik dog alligevel oplevet lidt af byens ikoniske varemærker.

 Hvor i Bangkok er det godt at overnatte?

Vi havde valgt at booke hotel hjemmefra, da Bangkok var første destination på backpackerrejsen. Vi havde booket hotellet Sleep Withinn, som vi udfra beliggenhed og komfort efter en lang flyrejse varmt kan anbefale. Det ligger ikke langt fra Khao San Road, og det er nemt at finde en tuk tuk, som vil tage dig rundt på sightseeing.

Hvad skal du opleve i Bangkok?

Vi valgte at hyre en tuk tuk til at tage os rundt til de mest populære seværdigheder. Vi ville gerne hurtigt videre fra Bangkok, og det var derfor den bedste mulighed for at se så meget som muligt. Du skal blot være opmærksom på, at de godt kan finde på at tage dig til forretninger, hvor de får provision, hvis du køber noget. Her skal du bare pænt bede chaufføren om at køre videre 😊 Og hvilke oplevelser ventede der os så?

1. Big Standing Buddha

Man kan ikke tage til Thailand uden at besøge mindst ét tempel. På vores sightseeing tur med privatchauffør tog vi forbi templet Wat Intharawihan, som er kendt for sin 32 meter lange højtstående statue. Det er et temmelig vildt syn, og klart en seværdighed vi vil anbefale andre at tage forbi.

2. Wat Phra Kaew – templet med de 100 spir

Endnu et tempel vi kom forbi var Wat Phra Kaew, der ligger ved Det store palads i Phra Nakhon. Templet er kendt for sine mere end 100 spir, der enten er gyldne eller dækket med mosaik. Det er en af de mest betydningsfulde templer i Thailand, og er samtidig et meget betagende syn.

3. Khao san road

Khao San Road er en af de mest ikoniske gader i Bangkok. Det er her backpackerne stimler sammen på billige hoteller, små gæstehuse, restauranter, barer og ikke mindst natklubber. Om aftenen myldrer det med turister og gadeboder. Khao San Road er helt bestemt et besøg værd.

4. Lad op med en god massage

I Bangkok kan du ikke undgå at gå mange kilometer. Det sætter sig i fødderne, og derfor er et af vores bedste tips, at du sætter en time af til thaimassage af fødderne og benene. Det er billigt i Bangkoks gader og gør virkelig underværker efter en lang dag på farten. Alt imens skal du bare læne dig tilbage og nyde synet af livet på gaden.

Desværre nåede vi ikke mere i Bangkok. Steffan ville gerne væk fra de mange mennesker og den uheldige oplevelse med sit betalingskort. Så midt på tredjedagen tog vi afsted på en fantastisk pakkerejse til Chiang Mai, Pai, Chiang Rai og øerne Koh Phangan og Koh Tao, som du bl.a. kan læse mere om her 😊

Godt at vide om Bangkok

Hæv penge i lufthavnen: Sørg for at hæve en god slat kontanter i lufthavnen. Desværre sker det for ofte, at turisters kort bliver scammet i hæveautomaterne inde i centrum af Bangkok.

Prøv street food: Thailand er kendt for sit gode madkøkken, og Bangkok er ingen undtagelse. Tag de boder, hvor lokale eller mange andre bestiller – det betyder som regel at hygiejnen er ganske ok.

Vær opmærksom: Vi mødte flere gange suspekte thailændere som forsøgte at lokke os med ud på en tur ved seværdighederne. De lokker ved at sige, at templet er lukket, og at du i stedet kan køre med dem til en anden seværdighed. Lad være med at tro på det – det er scam, og de forsøger blot at lokke penge ud af dig.

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *