bo i autocamper
Rejse i Europa

Bo i autocamper: Vi flytter i vores Opel Movano i april

Du læste helt rigtigt! Vi skifter vores flotte og lækre lejlighed i Lind ved Herning ud med en Opel Movano fra 2006. Det kan lyde som et vildt og crazy projekt, men det er meget velovervejet og et skridt tættere på vores drøm om et mere simpelt og oplevelsesrigt liv.

I mere end et år har vi spinklet og sparet for at skrabe penge nok sammen til en autocamper. Eller… Vi troede i hvert fald i lang tid, at det var en autocamper, vi gerne ville have, fordi det nærmest har været umuligt at finde en ombygget van (blandt andet fordi, der er sååååå mange regler i Danmark).

… Indtil en ombygget Opel Movano fra 2006 på hvide plader dukkede op. Den er nu vores, og i april flytter vi ind i den.

Hvorfor flytter vi i en camper?

Mens mange på vores alder er begyndt at spare op til eller rent faktisk har købt hus, har vi en købt en van. Det har vi gjort, fordi tanken om et huslån og det at være bundet til en adresse giver os en følelse af panik – fordi vi vil føle det som et stærkt indgreb i vores frihed.

Det at bo i en lejlighed siger os heller ikke så meget, og nu kun to år efter, at vi er kommet hjem fra vores seneste backpackerrejse, har vi nu så stor en udlængsel, at vi er nødt til at lytte til den.

Da corona sætter nogle begrænsninger og udfordringer op i forhold til flyrejser, har vi i stedet valg at gå med en van. Med den kan vi køre hvorhen, vi gerne vil, men den vil samtidig også være vores hjem og vores kontor, når videoer skal redigeres og uploades til YouTube og tekster skal skrives til mine kunder i Tekstunivers.

Hvor flytter vi hen?

Selvom vi er mere end klar til bo og rejse i en autocamper lige nu, venter vi lige nogle måneder endnu for at booste vores opsparing og færdiggøre de renoveringer, vi gerne vil lave. Vi flytter derfor på en campingplads, hvor vi kan bo i fire måneder for kun 2.000 kroner inkl. vand og strøm – det er så billigt, at det er dumt at lade være 😊

Samtidig giver campinglivet os også mulighed for at vænne os til et mere simpelt liv med færre ting og længere afstand til toilettet. Men, det giver os også mulighed for at trække vejret, nyde nuet og tro på, at vi kan det, vi gerne vil – for det har vi brug for efter nogle hektiske måneder 😊

Hvor lang tid vil vi bo i vores camper?

Det spørgsmål er der mange, der stiller os – og det er helt forståeligt. Vi har ikke nogen bagkant og ønsker ikke at sætte en tidsramme op for, hvor længe vi skal være afsted, eller hvornår vi kommer hjem igen.

Vi tager som udgangspunkt afsted til august, og så er planen ellers, at vi skal være rullende på ubestemt tid. Vi har ikke travlt og ønsker at rejse langsomt. Beslutter vi os derfor for at være i et land i tre måneder, inden vi ruller videre til det næste, er det det, vi gør.

Jeg kommer til at arbejde undervejs på deltid i Tekstunivers, mens Steffan og jeg sammen arbejder på lækkert content til vores Instagram og YouTube, som vi ligeledes vil arbejde på at gøre til professionelle platforme, der på sigt kan generere lidt indtægt.

Vi forsøger ikke at sætte os fast på noget, da vi ved at have et åbent sind er modtagelige for de muligheder, der byder sig. Får vi derfor tilbuddet om at hjælpe med at plukke druer i en måned i Frankrig eller gøre rent på en campingplads i højsæsonen i Italien, er det det, vi gør.

Med andre ord lader vi eventyret folde sig ud, og vi håber, du har lyst til at følge med 😊

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *