PAKKELISTE

Pakkeliste for backpackere: Derfor skal vandrestøvlerne med

Første gang vi var på en længerevarende backpackerrejse, valgte vi ikke at tage vandresko eller vandrestøvler med. Da nøjedes vi med at have vores sportssko med; men set i bagklogskabens lys, havde det på nogle dage været bedre for fødderne med et andet alternativ. Det har vi denne gang valgt at tage ved lære af.

Indlægget her er en tekstreklame.

Intet er så vigtigt som fodtøjet – og især ikke når du rejser og backpacker. Det kan være afgørende for, om du synes, en dagstur har været en succes eller ej.

Hvornår er det fornuftigt at have vandresko eller støvler?

Hvis du skal ud at backpacke eller på anden måde ud at nyde naturen, er det fornuftigt at tage et par vandresko eller støvler på. Vi havde ikke vandrestøvler på eller med, da vi besteg Mount Batur på Bali, og det fortrød vi meget undervejs på turen. Det samme problem stod vi overfor på Færøerne, hvor vi blandt andet ved Saksun og Klaksvík godt kunne have brugt noget bedre fodtøj til terrænet.

Så snart du skal gå langt, er det generelt en god ide med et par gode og solide vandrestøvler eller sko.

Skal du vælge vandrestøvler eller vandresko?

Det er umiddelbart en smagssag, om du vælger at købe vandrestøvler eller vandresko. Men når du ved, at du skal gå rundt med rygsæk i naturen såvel som i byområde, er en vandrestøvle at foretrække. Den støtter nemlig dine ankler – i en vandresko kan du i mere kuperet terræn risikere at forvride foden (og det er ikke så behageligt).

Steffan har dog valgt et par vandresko til vores kommende rejse, da han ikke bryder sig om sko, der går op om anklerne 😊

Hvad skal du tænke over, efter du har købt fodtøjet?

Et rigtig godt tip vi gerne vil give videre, er for det første at købe dit fodtøj i god tid, før du rejser. Som med alle andre sko, skal vandresko eller støvler også gås til, og det er så absolut mest behageligt at have gjort det inden, du står for foden af et bjerg, der skal bestiges.

Det har taget os cirka 14 dage at gå vores nye vandresko og vandrestøvler til, som vi har købt hos (affiliate) 55 Grader Nord.Vi vil derfor som minimum anbefale dig at købe dem senest en måneds tid inden, du rejser.

Hvis du har brug for et overblik over pakkelisten til din næste rejse, kan du læse vores bud på en pakkeliste her: Pakkeliste til backpackerrejsen: Det skal du have med i rygsækken.

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.