Hej, jeg er Mia 

Og jeg elsker at backpacke og at vandre (eller bare at rejse og udforske generelt)! Men, det har du nok allerede gættet dig til. Jeg fik ideen til rejsebloggen, da jeg gik i gang med at planlægge en længerevarende backpackerrejse i 2019. Jeg ville gerne have et sted, hvor jeg kunne dele ud af mine rejseoplevelser og det, jeg er allermest passioneret omkring, når jeg backpacker, vandrer og rejser. Min rejseblog er derfor en platform, hvor jeg deler ud af mine bedste rejsetips, som du forhåbentligt kan få nytte af.

Hvem er jeg?  

Jeg er sønderjyde og 26 år gammel! Jeg elsker at rejse. Jeg elsker at vandre. Jeg elsker at tage billeder. Jeg lever for at rejse. Jeg er samtidig også rejsebloggens skribent og redaktør – jeg tager mig af det hele. Jeg arbejder til dagligt med SEO og tekstforfatning, og har lidt svært ved at holde mig i ro. Jeg har startet mig eget tekstbureau, Tekstunivers, som jeg nu lever af og tager med mig på mine rejser. Jeg er vild med natur – faktisk er jeg så vild med naturen, at jeg har en skildpadde, elefant og Færøerne tatoveret på armen!

JEG BACKPACKER OG REJSER

… Fordi det er sjovt! Luksusrejser og charterferier er jeg ikke god til – jeg bliver forfærdeligt rastløs. At bo i primitive bambushytter med fælles bad og køkken hos lokale er derimod meget mere mig. Det er herfra, jeg kan fortælle de gode historier til dem derhjemme og her, jeg får de bedste minder. Jeg bliver aldrig træt af charmen ved backpacking og rejser på budget.

INDHOLD PÅ BACKPACKING THE WORLD

Alle billeder, video, tekster og holdninger er mine medmindre andre er angivet. Jeg udgiver ikke indhold her på bloggen, som jeg ikke kan stå inde for. Med andre ord har jeg kun indhold, som er interessant og relevant for bloggen.

VIL DU SE MERE?

Hvis du gerne vil med mig, når jeg rejser, kan du følge mig på Instagram.