Hej, vi er Mia og Steffan

Og vi elsker at backpacke (eller bare at rejse og udforske generelt)! Men, det har du nok allerede gættet dig til. Vi fik ideen til rejsebloggen, da vi gik i gang med at planlægge vores rejse i 2019. Vi ville gerne have et sted, hvor vi kunne dele ud af vores rejseoplevelser og det, vi er allermest passionerede omkring, når vi backpacker og rejser. Vores rejseblog er derfor en platform, hvor vi deler ud af vores bedste rejsetips, som du forhåbentligt kan få nytte af.

MIA 

Mia på 24 er rejsebloggens skribent og redaktør. Hun arbejder til dagligt med hjemmesideoptimering og tekstforfatning, og har lidt svært ved holde sig i ro – og nu har hun startet sit eget tekstbureau, Tekstunivers, som hun nu lever af. Mia er vild med natur – faktisk er hun så vild med naturen, at hun har en skildpadde og en elefant tatoveret på armen!

STEFFAN

Steffan på 25 er rejsebloggens fotograf og passionerede dykker. Han er uddannet divemaster, og slæber gerne rundt på både dykkerudstyr og tungt kameraudstyr i sin rygsæk for at få de bedste oplevelser og billeder under havoverfladen såvel som på land. Steffan drømmer om enten at arbejde med dykning, som fotograf eller som rejsekonsulent. Godt udstyr er hvad Steffan går op i. Derfor har han lige investeret i en drone og et nyt og opgraderet kamera fra Nikon. 

VI BACKPACKER OG REJSER

… Fordi det er sjovt! Luksusrejser og charterferier er vi ikke gode til – vi bliver forfærdeligt rastløse. At bo i primitive bambushytter med fælles bad og køkken hos lokale er derimod meget mere os. Det er herfra, vi kan fortælle de gode historier til dem derhjemme og her, vi får de bedste minder. Vi bliver aldrig trætte af charmen ved backpacking og rejser på budget.

INDHOLD PÅ BACKPACKING THE WORLD

Alle billeder, video, tekster og holdninger er vores egne medmindre andre er angivet. Vi udgiver ikke indhold her på bloggen, som vi ikke kan stå inde for. Med andre ord har vi kun indhold, som er interessant og relevant for bloggen.

VIL DU SE MERE?

Hvis du gerne vil med os, når vi rejser, kan du følge os på Facebook og Instagram.