ØKONOMI

Guide: Sådan tjener du penge, mens du rejser

At tjene penge mens man rejser må være enhver passioneret backpackers drøm. Det er det i hvert fald for os! Flere af vores rejser er blevet forlængede eller har fået tilføjet ekstra oplevelser, fordi Mia tjente penge imens. Det er smart og noget, vi virkelig gerne vil dele med jer!

Det er ingen hemmelighed, at vi lever for at rejse og ikke omvendt. Livet skal nydes, mens vi er i stand til det. Derfor prøver vi også hele tiden at finde på ideer til, hvordan vi enten kan rejse længere tid end først planlagt eller tilføje ekstra fornøjelser til rejserne, når vi er afsted.

Hvordan vi gør det, gør vi dig klogere på herunder.

Hvordan tjener vi penge, mens vi rejser?

1. Vi har en rejseblog

Vores fine rejseblog her har vist sig at være en fin kilde til lidt ekstra gode oplevelser eller god mad (f.eks. en bøf i stedet for ris) gennem samarbejder med virksomheder. Er du passioneret backpacker, kan vi varmt anbefale dig at starte en rejseblog, da det ikke kun giver søde kommentarer fra følgere, men også er en potentiel kilde til lidt ekstra skillinger.

2. Vi bruger affiliate marketing

Når nu vi er ved det med at have en rejseblog, er det oplagt at nævne affiliate marketing. Det har vi brugt en smule af i nogle af vores guides. Her har vi blandt andet placeret links til Travelmarket.dk (reklame), der har givet os et mindre fast beløb for hver gang, nogen klikker sig videre fra Travelmarket. Det er ikke noget, vi bliver rige af – men det giver os mulighed for en bøf er og her, når vi er afsted 😉

3. Vi laver linkbuilding

Fordelen ved at have en blog med tekster af høj kvalitet er, at den får trafik og en god rating på Google. Det vil marketing- og SEO-bureauer gerne udnytte, hvorfor vi af og til laver linkbuildingartikler. Her linker vi f.eks. til et rejsesite eller en webshop med rejseudstyr mod et beløb. Vi sørger altid for, at det har relevans for bloggen og jer, der læser med. Vi takker derfor af og til også nej til tilbud, hvis vi ikke finder det relevant for bloggen.

4. Mia arbejder som freelance tekstforfatter

Et rigtig godt tip at give videre er at arbejde som tekstforfatter, hvis du har evnerne til det. Mia har i de sidste mange år været tilknyttet et SEO-bureau, ligesom hun også har haft andre freelance-opgaver her og der.

Afhængigt af hvor meget hun arbejder, kan hun sagtens tjene 2.000-4.000 kroner på en måned, uden det går ud over vores rejseaktiviteter. Hun arbejder tit om aftenen, i lufthavne, tog og natbusser.

Vi håber, det gav jer et lille indblik i mulighederne for at tjene penge, mens man rejser. VI kan godt lide at gøre det (og så kan Mia heller ikke lade være), da det giver os nogle andre muligheder engang i mellem 🙂

Tjener du penge på andre måder, mens du rejser? Så fortæl os gerne om det herunder!

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

 1. Hej Mia og Steffen,
  Skønt med et indlæg om at tjene penge, mens man rejser. Det er der mange, der efterspørger. Hvem kan I anbefale, man kontakter, hvis man gerne vil have nogle jobs som tekstforfatter?

  God tur rundt i Skandinavien – der gemmer sig utrolig mange naturperler. Hvis I skal til Tromsø i Nordnorge, kan jeg anbefale jer at læse min guide her: https://curlycamper.dk/guide-det-skal-du-opleve-i-tromsoe/

  De bedste hilsner,
  Maria // CurlyCamper

  1. Backpacking The World siger:

   Hej Maria!

   Først og fremmest tak!

   Hvis du gerne vil have nogle freelance jobs, kan jeg varmt anbefale at søge det på Facebook gennem grupper dedikeret til tekstforfattere og tekstopgaver. Der er også flere, der anbefaler platforme som Fiverr og Copypanthers – jeg har aldrig selv prøvet det, men er dog stødt på nogle stykker, som har fået opgaver den vej igennem 🙂

   Mange tak for guiden – den vil vi helt sikkert læse, da turen så absolut går op til Tromsø 🙂

   Mange hilsner

   Mia

   1. Hej Mia,
    Tak for svaret, som jeg først har set i dag. Jeg må lige få tjekket de Facebookgrupper ud 🙂

    Ha’ en dejlig dag.

    BH. Maria // CurlyCamper

 2. Altid interessant at høre om hvordan andre tjener penge, især når det kommer til freelance jobs!

 3. Hello I 2 🙂
  Når vi rejser, tjener vi nogle gange lidt ekstra på fotos. Min kæreste er professionel fotograf og videograf i Tyrkiet og på rejser bliver vi nogen gange tilbudt opgaver. En anden måde jeg har tjent penge på, er i samarbejde med tour agenter, som skal have sammensat en tur via en bestemt rute. De bestemmer, hvor vi tager hen, men efterfølgende er det min opgave at finde ud af, hvad der er værd og se samt hvordan en tur logisk kan sættes sammen fra A-B.

  1. MiaSteffan siger:

   Halløjsa 🙂

   Det var nogle gode ideer. Steffan arbejder også hårdt på at blive bedre til fotografering både til lands og i luften, da vi oplever en stigende interesse for vores billeder. Så det er også klart noget, vi vil arbejde målrettet efter 🙂

   Og super fedt med en kæreste, der er professionel fotograf og videograf!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *