ØKONOMI

Guide: Sådan kommer du afsted på billige rejser

Indlægget er lavet i samarbejde med rejsedeals.nu.

Når vi rejser, er der selvfølgelig ikke noget bedre, end når vi kan gøre det så billigt som muligt. Vi bruger hellere lidt ekstra tid på at finde de gode tilbud eller nedsatte priser frem for at tage det første og det bedste. Det er det, der har gjort, at vi har fået råd til at rejse så meget! Så hvordan kommer du afsted på billige rejser? Vi giver vores tips her.

Det kan være uoverskueligt at skulle finde en billig rejse på nettet. Der er mange rejsebureauer, rejsesøgemaskiner og rejsebureauer, som alle gerne vil have deres bid af kagen. Vi anbefaler selvfølgelig altid at arrangere rejsen selv, selvom det kan være tidskrævende.

Whitehaven Beach i Australien.

I indlægget her giver vi dig 4 tips til, hvordan du kommer billigt afsted på en rejse – både for dig som gerne arrangerer rejsen selv ligesom os samt for dig, der gerne vil have hjælp til det.

1. Køb flybilletter i god tid

Priserne på flybilletter varierer rigtig meget i forhold til udbud og efterspørgsel samt efter vejret. De falder og stiger derfor hele tiden i pris, og derfor er det fornuftigt at sætte god tid af til at bestille flybilletter. Dermed kan du løbende holde øje med priserne og slå til, når de er bedst.

Kig gerne på flybilletter minimum et par måneder før, så du har god tid til at overvåge priserne. Vi kigger af og til også gerne et halvt år før, da vi har oplevet at få flybilletterne til ekstra gode priser.

2. Book rejser til destinationer med lave leveomkostninger

Hvis du gerne vil afsted på en billig rejse, bør du tænke over, hvor høje eller lave leveomkostningerne er på den pågældende destination. Bestiller du ikke all inclusive (som vi heller ikke gør) er dette især vigtigt at have med i overvejelserne, da du dermed skal ud og finde mad på restauranter, cafeer med mere.

Du behøver ikke tage helt til Asien for at få billigt mad – mange lande i Sydeuropa har lave leveomkostninger, hvorfor det er billigt at tage ud at spise.

3. Hold øje med afbudsrejser

Har du besluttet dig for at prøve lykken med at booke en afbudsrejse lige inden din afrejsedato, bør du holde godt øje med de store rejsebureauer og deres priser og derfor ikke booke den første og den bedste afbudsrejse.

Der er stor forskel på hvor mange penge, der er at spare. Vær derfor tålmodig og slå kold vand i blodet, når du kigger på afbudsrejser, da du dermed kan være heldig at finde en rejse til en skarp og yderst billig pris.

4. Find billige rejser på rejsedealssider

Der findes efterhånden en del sider, som har specialiseret sig i at tilbyde rejsende som dig de bedste rejsedeals. Her tilbyder de ofte rejser med flybilletter og hoteltilbud, som du ikke selv kan finde billigere – medmindre du er rigtig dygtig og har god tid til at lede efter de rette tilbud. Et godt eksempel på sådan et site er rejsedeals.nu, som løbende tilbyder stærke rejsetilbud med hotel og flybilletter (reklame), hvor du kan komme billigt afsted på ferie.  

Udsigten fra Little Adam’s Peak i Sri Lanka.

Der er dermed mange muligheder for at komme billigt afsted på en rejse – uanset om du foretrækker at planlægge rejsen selv eller få hjælp fra andre. Fælles for alle tips er, at du skal være tålmodig, når du leder efter de bedste priser.

Har du nogle supplerende tips til vores guide? Så skriv dem gerne til os i kommentarfeltet.

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *