Australien

Guide til gratis naturoplevelser i Agnes Water

På vores vej til Airlie Beach slog vi vejen ind forbi Agnes Water, som vi havde hørt skulle byde på nogle flotte og gratis naturoplevelser. Vi går helst ikke glip af noget gratis, så vi gik ind i jagten på de gratis oplevelser.

Hvorfor skal du holde pitstop i Agnes Water?

Australien har så mange naturoplevelser at byde på, at man som en forkælet kan vælge og vrage imellem  det. Dog synes vi, du skal slå vejen forbi Agnes Water, fordi her næsten ingen mennesker er til trods for de smukke omgivelser, som er grund nummer 2 til at slå vejen ind forbi.

Desuden ligger byen lige op og ned af kysten, hvilket gør det mere udholdeligt at befinde sig udenfor i middagstimerne. Det luftede rigtig godt, da vi var der, og vi nød at kunne tage på eventyr uden at være ved at gå helt til.

Gå på opdagelse på Chinamans Beach

Der er mange strande i Australien, og det samme gælder for Agnes Water, hvor der er et par stykker at vælge imellem.

Hvis du nyder at have en strand for dig selv, og ikke behøver have is- og læskesælgende forretninger i nærheden, så skal du køre ned til Chinamans Beach.

Stranden ligger for foden af en stejl bakke, og virkede til for os til kun at være besøgt af lokale. Chinamans Beach er derfor det vi vil kalde for en skjult perle 😊

Det der er anderledes ved stranden er, at du langs vandkanten finder forskellige klippeformationer. Her kan du med lidt snilde og lettere klippeklatring få nogle rigtige gode postkortbilleder 😉

Vi vil dog gøre opmærksom på, at badning ved stranden ikke er en god ide, da der er stærke strømforhold og ofte også farlige gopler.

Kør videre til Paperbark Forest Boardwalk

På vej ud af Agnes Water fandt vi frem til den nærmest magiske Paperbark Forest Boardwalk. Alt du skal gøre, når du ankommer, er at følge den smalle naturlige sti ind i skoven. Få minutter efter ankommer du til Paperbark Forest og den anlagte boardwalk.

Vi har ikke så magisk en skov før – paperbark træer er noget helt andet, end de træer vi har herhjemme, og var for os et fortryllende syn. Så vi skulle selvfølgelig knipse nogle billeder 😉

Hvis du har masser af tid, kan du gå hele turen rundt, som ikke er længere end en 3-4 kilometer. Stien tager dig rundt i skoven og et vådområde med forskellige fugle. Den er helt klart værd at bruge tid på 😊

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *