Australien

Guide Australien: Sådan finder du en billig campervan

Vi er så heldige at skulle køre rundt i Australien og dets outback i tre uger i marts. Vi glæder os helt vildt, men det har taget os tid at finde den bedste bil til den bedste pris. For at spare dig for en masse tid, kommer vi derfor med vores tips til billeje i Australien.

Hvorfor leje en campervan i Australien?

Som backpacker er der mange måder at komme rundt i Australien. Vi har undersøgt alt lige fra tog og bus til leje af en almindelig bil eller campervan. I forhold til vores rejseplaner er vi kommet frem til, at det er bedst at leje en campervan.

Det giver en enorm frihed i forhold til overnatning og madlavning. Med en campervan kan vi sove i bilen på billige eller sågar gratis pladser – og så kan vi handle ind til og forberede vores daglige måltider selv 😊

Det skulle gerne ende med, at vi kan spare en del på overnatninger og mad og dermed i stedet kan bruge penge på det vi kommer til Australien for; nemlig oplevelser.  

Hvor er det billigst at leje en campervan?

Efter at have brugt mange timer bag skærmen på research, er vi kommet frem til, at det er billigst at leje en campervan gennem Spaceship Rentals. For 23 dage med fuld forsikring og 0 kroner i selvrisiko giver vi 9.500 kroner for 2 mand for en Model Alpha – Budget.

Hvis vi havde været lidt tidligere ude, kunne vi sikkert have fået det en lille smule billigere – men, vi synes selv, det er en god pris sammenlignet med andre tilbud, vi har fundet frem til, som har været væsentligt dyrere.

Et godt råd: Sørg altid for at leje en bil med fuld forsikring, da du aldrig ved, hvad der kan ske 😊 Det er bedre at være godt sikret frem for at skulle betale en stor sum penge, hvis uheldet skulle være ude.

Et godt tip: Når du rejser med rejseforsikring, kan du også være heldig, at den dækker selvrisikoen på en lejebil. Spørg derfor gerne din udbyder af rejseforsikring om, hvorvidt de dækker selvrisikoen eller ej – for så kan der penge at spare 🙂 

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at Spaceship Rentals er de billigste, når du skal ud at rejse. Så for at få den billigste pris på en lejet bil, kan du tjekke priserne ved de forskellige udbydere her gennem linket (reklame).

Del og like gerne vores indlæg:
fb-share-icon

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *